Här nedan presenterar vi Hälsa-resans programpunkter & profiler. Kryssningen kommer att bjuda på ett smörgåsbord av olika föreläsningar, workshops och träningspass. Programpunkter och föreläsare kommer upp allt eftersom.

Vill du vara säker på att inte missa något? Anmäl dig till Hälsas Nyhetsbrev här>>

Just nu kan du se föreläsarna på 2018 års resa.

Föreläsare 2018

bjud in raw food i ditt liv

Erica Palmcrantz Aziz

Erica föreläser om hur ALLA kan bjuda in raw food i sitt liv på det sätt som passar bäst för dig, för mer energi, vitalitet och glädje!
Raw food är livsstilen där maten är maximerad med näring och livskraft.Kom och lyssna på hur du kan få nycklar till hur du kan äta mer raw food och känna en stor skillnad utan att det behöver vara krångligt på något sätt.
I 13 år har Erica levt med raw food och hon har en stor verktygslåda att dela med sig sina bästa tips ifrån. Under dessa år har Erica publicerat 10 böcker både i Sverige och internationellt, drivit en produktlinje med superfoods, grundat utbildningen Raw Life Education och arrangerat workshops, föreläsningar och retreats med raw food som fokus.

Från obotligt sjuk till frisk

Lisette Therner

Möt författaren till boken ”Inte mindre än frisk” och hennes väg att återskapa full hälsa på naturlig väg. Lisette delar frikostigt med sig av sin resa, de avgörande vändpunkterna under vägen till målet: att bli helt frisk från en allmänt ansedd obotlig sjukdom. Ur sin erfarenhet, kunskap och intuition om hälsoförändring har hon skapat en hälsomodell för cellhälsa och kraft och här delar hon med sig av kraftfulla grundläggande principer för att återskapa hälsa på alla plan.

Lär dig om din tarmflora

Ellinor Ladenberg

Forskningen inom mikrobiomet och vår tarmflora är inne i ett mycket spännande skede och det kommer hela tiden nya studier som kopplar ihop vår tarmflora med autoimmuna sjukdomar, hjärt-och kärlproblematik, hudproblem, kognitiva nedsättningar m m. Hur kan du göra för att maxa ditt eget mikrobiom, rensa bort skadliga bakterier och svamp och få en kickstart i samband med att du stöttar ditt mikrobiom? Behöver man använda probiotika eller räcker det med prebiotika och måste man egentligen äta probiotika efter antibiotikakur?

Crash course i hur du styr din hjärna mot fenomenal framgång

Karin Tyden

Vill du ha bättre självförtroende?
Vill du få saker gjorda?
Vill du bli av med dåliga vanor?
Vill du våga mer?

Karin Tydén, en av Europas bästa Mind Hackers som jobbat med tusentals klienter över hela världen, hjälper dig att förstå hur ditt undermedvetna fungerar och hur du bryter gamla mönster för att accelerera din personliga utveckling. Du kan skapa bättre självförtroende och mer action i ditt liv direkt efter föreläsningen.

TA MAKTEN ÖVER DINA HORMONER!

Mia Lundin

Författaren till den banbrytande boken Kaos i kvinnohjärnan, föreläser om hur hormonerna styr vårt beteende och humör – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen.
Hon har i sin roll som specialistsjuksköterska och barnmorska de senaste 25 åren behandlat tusentals kvinnor med hormonella rubbningar, pms och klimateriebesvär och på nära håll sett hur balansen kan återställas med en kombination av bioidentiska hormoner och kosttillskott.

Susanne Dalsätt

vikten av att vara snäll

Daniel Mendoza

Kan små enkla kärleksfulla gester hjälpa oss att välja annan riktning med våra liv och hjälpa oss att må bra oavsett svårigheter vi möter? Är dags- och kvällstidningar bild av världen den rätta eller finns det en annan sanning? Genom att berätta om sin mycket mörka historia och de val han gjort för att bli fri från sitt arv och för att inte fastna i det negativa bruset, för att inte fastna i hat och vrede, vill Daniel Mendoza, grundare av Good News Magazine och författare till Den Enda, hjälpa dig att bli fri från problem och arv som inte är dina att bära. Välkommen till en föreläsning om vikten av att vara snäll.

rätt mat för just DIG?

Victoria Carinci & Lotta Lagerqvist

Lotta och Victoria kommer prata om matens fantastiska påverkan på vår hälsa. Det är maten du äter som bokstavligen bygger din kropp, dina tankar, känslor och din energinivå. När man tänker på det så, så förstår man hur otroligt viktigt det är med vilken sorts bränsle du ger din kropp.

Men med alla olika rön och rubriker… Vad är rätt mat för just DIG?

Vi kommer att berätta om Clean Reset som är en effektiv metod som du kan använda för att prova ut en individuell, antiinflammatorisk kost – unik för just dig. Med rätt mat för just din kropp så kommer du att stötta din hälsa och läkning på både kort och lång sikt.

Stressens fasor

Sara Burlin Pellbäck

Nutidsmänniskan kan inte undvika stress. Vi lever i ett flöde av intryck och krav som kan vara skadligt för oss. Ibland så skadligt att vi blir sjuka och utmattade. Föreläsningen tar upp hur du kan navigera i vardagsstressen, ta tag i rodret och styra din situation bort från stressfällorna, att skilja mellan inre och yttre krav och hitta öarna som ger återhämtning.
Sara Burlin Pellbäck är psykolog och psykoterapeut med stress och utmattning som inriktning. Hon är författare till boken ”Lär dig säga jag och nej” om stresshantering för kvinnor. Hon har arbetat som chef inom vården i tio år och har både individ -och miljöperspektivet på stress.

Övriga programpunkter

Klangmeditationer

Annika Lynton

Kom och lägg dig ner och låt tonerna från de Tibetanska Klang och Kristallskålarna med Gongen
leda dig till djup avslappning och energigivande återhämtning.
Klangerna och vibrationerna från dessa skålar hjälper till att lösa upp stress och blockeringar
samtidigt som de skapar harmoni och balans både på det fysiska, mentala och emotionella planet.
Läs mer; www.aurorastarlight.com

Yoga med Helen och Anandh Pillay

.
Helen och Anandh är utbildade lärare i Hatha yoga, en fysisk yogaform som stärker dig och gör dig smidigare. Andningen i kombination med fysiska och kontrollerade yogapositioner ger avslappning men också återhämtning. Det är därför du mår så bra efter att ha yogat!

På Hälsa-resan kommer Helen och Anandh att guida dig i yogapass som passar alla.

SkrattYoga dig i balans!

Tanja Dyredand

Ha ha, ja det går utmärkt att skratta dig till inre och yttre balans. Följ med på ett bubblande återhämtande skrattyogapass med Tanja Dyredand. Här kan alla vara med! Det är otvunget, okomplicerat och glädjefyllt. Minskad stress, ökad kreativitet och livsglädje får du på köpet. Passet som baseras på metoden ’Laugh for no Reason’ avslutas med avslappnande guidad mikromeditation.
Tanja Dyredand gick själv in i väggen för några år sedan efter mångårig stress. Yoga, meditation och mycket skratt blev hennes väg tillbaka. När hon blev starkare bestämde hon sig för utbilda om sig. Idag är hon skrattyogainstruktör och cert. yogalärare och mindfulness coach, med en livsmission att inspirera andra till att hitta mer återhämtning och skratt i vardagen. Läs mer på www.stressaav.nu