Här nedan presenterar vi Hälsa-resans programpunkter & profiler. Kryssningen kommer att bjuda på ett smörgåsbord av olika föreläsningar, workshops och träningspass. Programpunkter och föreläsare kommer upp allt eftersom.

Vill du vara säker på att inte missa något? Anmäl dig till Hälsas Nyhetsbrev här>>

Just nu kan du se föreläsarna från 2018 års resa.

Föreläsare 2018

bjud in raw food i ditt liv

Erica Palmcrantz Aziz

Erica föreläser om hur ALLA kan bjuda in raw food i sitt liv på det sätt som passar bäst för dig, för mer energi, vitalitet och glädje!

Från obotligt sjuk till frisk

Lisette Therner

Möt författaren till boken ”Inte mindre än frisk” och hennes väg att återskapa full hälsa på naturlig väg. Lisette delar frikostigt med sig av sin resa, de avgörande vändpunkterna under vägen till målet: att bli helt frisk från en allmänt ansedd obotlig sjukdom. Ur sin erfarenhet, kunskap och intuition om hälsoförändring har hon skapat en hälsomodell för cellhälsa och kraft och här delar hon med sig av kraftfulla grundläggande principer för att återskapa hälsa på alla plan.

Lär dig om din tarmflora

Ellinor Ladenberg

Forskningen inom mikrobiomet och vår tarmflora är inne i ett mycket spännande skede och det kommer hela tiden nya studier som kopplar ihop vår tarmflora med autoimmuna sjukdomar, hjärt-och kärlproblematik, hudproblem, kognitiva nedsättningar m m. Hur kan du göra för att maxa ditt eget mikrobiom, rensa bort skadliga bakterier och svamp och få en kickstart i samband med att du stöttar ditt mikrobiom? Behöver man använda probiotika eller räcker det med prebiotika och måste man egentligen äta probiotika efter antibiotikakur?

Crash course i hur du styr din hjärna mot fenomenal framgång

Karin Tyden

Vill du ha bättre självförtroende?
Vill du få saker gjorda?
Vill du bli av med dåliga vanor?
Vill du våga mer?

Karin Tydén, en av Europas bästa Mind Hackers som jobbat med tusentals klienter över hela världen, hjälper dig att förstå hur ditt undermedvetna fungerar och hur du bryter gamla mönster för att accelerera din personliga utveckling. Du kan skapa bättre självförtroende och mer action i ditt liv direkt efter föreläsningen.

Mia Lundin

Susanne Dalsätt

Övriga programpunkter

Klangmeditationer

Annika Lynton

Kom och lägg dig ner och låt tonerna från de Tibetanska Klang och Kristallskålarna med Gongen
leda dig till djup avslappning och energigivande återhämtning.
Klangerna och vibrationerna från dessa skålar hjälper till att lösa upp stress och blockeringar
samtidigt som de skapar harmoni och balans både på det fysiska, mentala och emotionella planet.
Läs mer; www.aurorastarlight.com

Yoga med Hälsas egna redaktion!

Helen och Anandh Pillay

Helen och Anandh är utbildade lärare i Hatha yoga, en fysisk yogaform som stärker dig och gör dig smidigare. Andningen i kombination med fysiska och kontrollerade yogapositioner ger avslappning men också återhämtning. Det är därför du mår så bra efter att ha yogat!

På Hälsa-resan kommer Helen och Anandh att guida dig i yogapass som passar alla.