SAMARBETSPARTNER

Skeviks Gård

Med hav och natur inpå knuten är hotell– och konferensanläggningen Skeviks Gård en underbar plats för konferenser, utbildningar, affärsmöten, träning & rekreation. Den vackra skärgårdsmiljö ger både arbetsro, lust och inspiration. Runt gården öppnar sig ytor, natur och terräng som är gjorda för att sätta din kropp i rörelse.

Skeviks Gård bedriver också lantbruk med egen ekologisk grönsaksodling och egna djur med kor, grisar, lamm, hönor och bin. Tillsammans med andra lokala matproducenter i skärgården har de därför råvaror som inte bara är lokala, utan också nyttiga och näringsrika. Du får uppleva vår mat i restaurangen, där kockarna tillreder råvarorna med stor kunskap och inspiration. Det är på Skeviks Gård det börjar. Det är här du sår fröet till ett nytt(igare) liv.

Partner

Rosenserien

Vi är stolta över att presentera Rosenserien som partner. Tillsammans med Rosenseriens VD Carina Swartz och Tony Irving fördjupar vi oss i naturlig hudvård och får mer kunskap kring Rosenseriens och Sweden Ecos produkter.

Unika erbjudanden, möjlighet att träffa Rosenserien och härliga ansiksbehandlingar väntar på plats under våra härliga hälsodagar på Skeviks Gård.

Läs mer om Rosenserien och Sweden Eco på www.rosenserien.se & www.swedeneco.se