Om Hälsa-Resan

En 22h resa som fyller dig med energi, inspiration och kunskap om en hälsosammare livsstil. Vi kliver ombord på Cinderella, Viking Line som tar oss t/r Stockholm – Mariehamn. Båten lämnar Stockholm kl 18.00 och går till Mariehamn på Åland. Vi går inte iland där. Båten ligger stilla en dryg timme, annars är den i rörelse och du kommer att få njuta av fantastisk skärgårdsmiljö. Vi är tillbaka i Stockholm kl 15.30 dagen efter.

Ombord på båten finns profiler inom hälsa som bjuder på föreläsningar, workshops och träningspass under hela resan. Det blir också en hälsomässa där du kan köpa hälsofrämjande produkter. Vi kommer också att ha en särskilt avdelning där du, mot en extra avgift, kan boka tid för privat avkopplande behandling.

Tidningen Hälsa dukar upp ett smörgåsbord med många spännande programpunkter som du kan välja mellan. Vi serverar lakto-ovo-vego mat under hela resan där du kan lyxa till det lite extra genom att boka in en specialkomponerad 3-rätters med tillhörande vinpaket.

Dessutom har du hela båtens ordinarie utbud av bl.a. shopping i taxfree-butiken.

Boka online

Viktigt: Glöm ej att ta med dig en giltig ID-handling på resan! För utomskandinaviska medborgare krävs pass.

Köp till vår veganska 3-rätters à la carte!

Passa på! Boka till vår egenkomponerade veganska 3-rätters à la carte meny ombord med tillhörande vinpaket för bara 226 kr/person!

Menyn bokas genom att ringa Viking line: 08-452 40 00

Förrätt
Tofukroketter med bönflakes, morotshumus, persilje- limeemulsion och grönsaks”nudlar” samt rödbetsflarn

Varmrätt
Stekt butternut pumpa med belugalinser, vegansk ost, picklad ingefära och pumpfröpesto

Dessert
Chokladpudding och päronsorbet med mokkagelè och päron- vaniljskum